Nieuws Nieuws

PresentatiesPresentaties

KENNIS DELEN IS MACHTIG MOOI

Je hebt een gastcollege of (interne) presentatie maar ligt al te slapen na de eerste zin… Herkenbaar? Door met echt tips te komen en met voorbeelden uit de praktijk te werken, denk ik dat een presentatie zoveel leuker, interessanter en vooral leerzamer kan worden! Zo ga je naar huis met informatie waar je echt wat mee kunt.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Hieronder onderwerpen waar ik al meerdere malen presentaties over gegeven heb. Llijkt het je wat?

Gebruik van social media

Hoe maak je optimaal gebruik van social media, zonder hier dagen op te zwoegen. Krijg learnings om direct mee aan de slag te gaan.

Pitch jouw presentatie

Bij het presenteren van jouw project, product of wat dan ook komt veel kijken. Hoe zorg je ervoor dat het publiek van begin tot eind aan jouw lippen hangt? Na deze tips heb je een praktisch plan om aan de slag te kunnen.

Sales meets marketing

Sales kan niet zonder marketing! Echter worden sales en marketing steeds meer verweven met elkaar. Hands on tips om hier mee om te gaan.

Big data is booming

Data is de toekomst, maar hoe ga je hier als (toekomstig) marketeer mee om? Hoe zorg je ervoor dat jij een future proof marketeer wordt? Voorbeelden en een handig stappenplan maken jou klaar voor de toekomst!

KENNIS DELEN IS MACHTIG MOOI